پیرسینگ گوش کلینیک لیزر موهای زائد و جوانسازی پوست آراکام

· 1 min read
پیرسینگ گوش کلینیک لیزر موهای زائد و جوانسازی پوست آراکام

پس از هر بار تمیز کردن، گوشواره را در سوراخ گوش کودک بچرخانید و از چسبندگی آن با ترشحات اطراف سوراخ جلوگیری کنید. این کار از گیر کردن گوشواره و بسته شدن سوراخ جلوگیری می‌کند. قبل از تماس با گوشواره و محل سوراخ دست‌ها را با آب و صابون بشویید. استفاده از الکل، آب اکسیژنه یا پمادهای آنتی بیوتیک ممکن است باعث تحریک پوست شود. این نوع عفونت ها برای درمان سخت تر هستند و ممکن است به آنتی... از سوراخ کننده گوش اطمینان حاصل کنید که همه چیز مورد استفاده در روند سوراخ کردن، مانند سوزن سوراخ کردن، تمیز و استریل باشد.

پیرسینگ گوش


در مجموع سوراخ کردن گوش عوارضی از جمله درد به همراه دارد. هرچه این عمل با مهارت بیشتری اجرا شود و بهتر از آن مراقبت شود، این درد کمتر خواهد بود. بهتر است از دست زدن به پیرسینگ یا تماس هرگونه جسم خارجی آلوده به آن پرهیز کنید. همچنین سایر توصیه‌های بهداشتی که توسط پیرسینگ‌کارتان عنوان شده را با دقت انجام دهید. در نهایت اگر پس از چند روز علایم برطرف نشد یا تشدید یافت، حتما با یک پزشک مشورت کنید. به طور کلی پیرسینگ غضروف گوش در مقایسه با نرمه عوارض بیشتر و پایدارتری دارد.

مراقبت بعد از سوراخ کردن گوش در نوزادان


طیف متنوع محصولات ما در فروشگاه دکوریکور همراه ب قیمت های متنوع موجب شده تا همه ی افراد بتوانند محصول مورد علاقه ی خود را پیدا کنند و با اطمینان از اصالت کالا به راحتی خرید کنند. تفاوت بین سوراخ مارپیچ رو به جلو و سوراخ مارپیچ معمولی در جای سوراخ است. سوراخ مارپیچ رو به جلو در پایین گوش ، نزدیک ریشه مارپیچ قرار دارد.


فرق گوشواره با پیرسینگ این است که این دو اصطلاح “گوشواره” و “پیرسینگ” کاملاً با یکدیگر متفاوت هستند . گوشواره بر روی خود گوش انجام می شود در حالی که سوراخ کردن را می توان در هر جایی از بدن انجام داد تمایز اصلی زمانی رخ می دهد که نگاهی به ضخامت پوست داشته باشیم. پیرسینگ بر روی نواحی ضخیم تر و در واقع روی گوش ها تمرکز دارد. پیرسینگ اصلاحی است که با ایجاد سوراخ در هر قسمت از پوست خارجی ایجاد می شود . سوراخ کردن را می توان حتی در داخل دهان ( روی زبان ، پوشش داخلی دهان یا داخل گونه ) انجام داد . پیرسینگ روی نواحی ضخیم پوست تمرکز دارد مردم آن ها را دریافت می کنند تا جذاب به نظر برسند .

  • ترجیحاً از گوشواره‌ی طلا استفاده کنید تا فرآیند بهبود تسریع یابد.
  • پیرسینگ گوش یا سوراخ کردن گوش ساده‌ترین نوع جراحی زیبایی است که در بین خانم‌ها، آقایان و حتی کودکان طرفداران زیادی دارد.
  • سوزن های مخصوص سوراخ کردن گوش سوزن هایی توخالی هستند که می توانند سوراخ هایی با قطر و ضخامت کافی برا عبور گوشواره ایجاد نمایند.
  • اما جالب است بدانید که سوراخ کردن نرمه‌ی گوش هم می‌تواند با توجه به اندازه‌ی نرمه، فقط در یک ناحیه یا در چندین ناحیه انجام شود.


آردایت شامل حرف آر که حرف اول روشن ضمیر و دایت به معنی رژیم غذایی است. عفونت یا قرمزی و التهاب فراتر از محل سوراخ کردن گسترش می یابد. اگر از وسایل غیر استریل استفاده شده باشد، اگر فردی که گوش شما را سوراخ می کند از دستکش استفاده نکرده باشد، یا اگر خود پست ها استریل نباشند، عفونت نیز ممکن است رخ دهد. در حمام گوش نوزاد را با یک پوشش پلاستیکی بپوشانید تا از برخورد آب و شامپو با گوش نوزاد جلوگیری شود. در عوض، می‌توانید از یک محلول نمکی ساده یا یک محصول پس از پیرسینگ حاوی بنزالکونیوم کلرید استفاده کنید. ابتدا یک پچ تست را با هر محصول جدید انجام دهید و 24 ساعت منتظر بمانید تا مطمئن شوید که پوست شما به آن حساسیت ندارد.
البته فقط در صورتی که عفونت ‌گوش و غضروف خفیف باشد، با محلول سالین می‌توانید آن را درمان کنید. یکی دیگر از مراقبت‌های بعد از سوراخ کردن گوش این است که از گوشواره‌های خیلی سنگین استفاده نکنید. چون این امر باعث می‌شود نرمه‌ی گوش کشیده و سوراخ تعبیه شده بزرگ شود که از نظر زیبایی هم چندان جالب نیست. البته عموماً بعد از سوراخ کردن گوش، باید از یک گوشواره‌ی مخصوص استفاده کنید.
پیرسینگ کردن گوش نوزادان در ماه نخست تولد ضروری نیست و بهتر است سوراخ کردن گوش بعد از مراحل واکسیناسیون کودک انجام شود. همچنین ضروری است والدین با ریسک‌ها و خطرات سوراخ کردن گوش کودکان آشنایی داشته باشند و دستورالعمل‌های مراقبتی و بهداشتی را حتما رعایت کنند. پس از سوراخ کردن گوش یا اصطلاحا پیرسینگ، حداقل تا ۲۴ ساعت باید از شنا کردن پرهیز کنید. البته برخی متخصصان اعتقاد دارند تا خوب شدن کامل سوراخ گوش بهتر است شنا نکنید.
در غیر این صورت واکنش­‌های آلرژیک شامل قرمز شدن، تورم، خارش، سوزش و درد در محل تماس فلز با پوست ظاهر می­‌شود. این مشکل می­‌تواند زیبایی ظاهری شما را که هدف اصلی از پیرسینگ است، به خطر بیندازد. معمولا در بیشتر موارد حساسیت به نیکل باعث بروز این مشکل است. برای آشنایی بیشتر با این موضوع، به مقاله لی‌لی‌مگ درباره روش‌های درمان حساسیت به پیرسینگ مراجعه کنید. عفونت پیرسینگ گوش به دلیل تماس دست یا جسم خارجی آلوده ایجاد می شود.
این عارضه در هر قسمتی از بدن می‌تواند ایجاد شود و در کسانی که زمینه ارثی کلوئید دارند، بیشتر دیده می‌شود. به عبارتی ممکن است براثر پیرسینگ در ناحیه مورد نظر بافت اسکار رشد کند که نمای ظاهری بدی دارد و برای برطرف کردن آن جلسات درمانی زیادی لازم است. همچنین اگر فرد بار دیگر پیرسینگ انجام دهد دوباره دچار گوشت اضافه یا کلوئید خواهد شد. سوراخ کردن گوش و پیرسینگ گوش از عمل‌های زیبایی مورد علاقه اکثر خانم‌هاست.
در این نوع پیرسینگ اغلب از گوشواره‌های حلقه‌ای ظریف استفاده می‌شود. به دلیل ترشح چربی زیاد در این ناحیه از گوش، مراقبت از این نوع پیرسینگ نیاز به دقت بالاتری دارد. سوراخ کردن نرمه‌ی گوش از رایج‌ترین انواع پیرسینگ گوش است.
غضروف گوش عروق خونی کمتری دارد و گلبول های سفید توانایی لازم برای مقابله با سلول های عفونی ندارد بنابراین عفونت در این ناحیه خطرات جدی تری دارد. درمان عفونت در غضروف گوش به زمان طولانی تری نیاز دارد و گاهی بیشتر از سه ماه طول می کشد تا عفونت آن بهبود یابد. عفونت این ناحیه ممکن است به سرعت به داخل غضروف سرایت کند و سبب مشکلات جدی تر شود. در نتیجه توصیه می شود از سوراخ کردن گوش در بخش های غضروفی بپرهیزید.
گوش درگیر عفونت را با گاز استریل یا یک پارچه ی تمیز پاک کنید. سپس پماد تتراسایکلین سه درصد را به اندازه ی سر انگشت روی  سوراخ گوش  بزنید. شما می توانید از این پماد در روز سه مرتبه(زیر نظر پزشک) استفاده کنید تا عفونت گوش شما بهبود یابد. قسمت نرمک گوش معمولا اولین انتخاب برای سوراخ کردن و آویختن جواهرات زینتی است.
پس از بهبود زخم می توانید آن را تغییر دهید و از موارد دلخواه خود استفاده نمایید. با مراقبت مناسب و رعایت اصول بهداشتی، احتمال بروز این عوارض بسیار پایین خواهد بود. سوراخ کردن گوش در نواحی نامناسب (در انتهای نرمک گوش) می تواند باعث پارگی شود و یا زخم ‌های اسکار روی پوست ایجاد شود. برای سوراخ کردن گوش چند روش متفاوت وجود دارد که در ادامه بررسی خواهد شد. در این روش‌ ها با توجه به محل سوراخ، ممکن است از بی حسی موضعی نیز استفاده شود. برای اطلاع و آگاهی بیشتر درمورد پیرسینگ گوش و گرفتن مشاوره می‌توانید از طریق وبسایت کلینیک آراکام با ما در ارتباط باشید تا کارشناسان ما شما را بیشتر راهنمایی کنند.

دانلود اپلیکیشن اندروید سلامت بانوان اوما


سوراخ کردن گوش با نام  پیرسینگ گوش نیز معروف است که با سوراخ کردن معمولی متفاوت است. یکی از انواع زیورآلات گوشواره است که با سوراخ کردن گوش استفاده می‌شود. البته در بین گوشواره‌ها می‌توان گفت که گوشواره‌های کلیپسی منحصر به فرد هستند و نیازی به سوراخ کردن گوش نیست. امروزه گوشواره در مردان نیز دیده می شود اما در زنان بیشتر استفاده می شود. دنیای مد و زیبایی امروزه بسیار گسترده و خیره کننده شده است. روش های زیادی برای تغییر ظاهر وجود دارد که گفتنش سخت است.

مراقبت‌های موردنیاز بعد از پیرسینگ ناف


با توجه به عوارض این کار، پیشنهاد میکنیم از این نوع از پیرسینگ خودداری بفرمایید. می‌توانید برای کاهش درد و تورم از داروهای مسکن بدون نسخه مانند ایبوپروفن استفاده کنید. اگر عفونت شدید شود، ممکن است پزشک داروهای آنتی‌بیوتیک به‌صورت موضعی یا خوراکی تجویز کند. در موارد نادر عفونت به‌قدری شدید است که شخص باید در بیمارستان بستری شود.
پیرسینگ گوش یک روش کاملاً ایمن و ساده است که با کمک یک متخصص توسط سوزن های خاصی انجام می‌شود. در این روش معمولاً نیازی به بیهوشی نیست زیرا درد بسیار خفیفی دارد و فقط در موارد نادر، نیاز به بیهوشی وجود دارد. در طول فرآیند پیرسینگ گوش خونریزی کمی رخ می‌دهد یا بدون خونریزی انجام می‌شود. با اینحال چون در این روش به بدن آسیب وارد می‌شود نیازمند مراقبت هایی برای تسریع بهبودی است. ساده‌ترین راه برای درمان خانگی عفونت پیرسینگ گوش این است که از آب نمک استفاده کنید.